Duurzaamheid
23 juli 2024

door Anneleen Wydooghe

Hoe kijk jij naar duurzaamheid in 2024?

Naar aanleiding van de opvallende resultaten van onze survey rond duurzaamheid bij kmo’s vorig jaar, waarin o.a. bleek dat 20% van de kmo’s niet wist waar ESG precies voor staat en 75% nog geen ESG-doelstellingen had geformuleerd, willen we dit jaar opnieuw peilen naar de prioriteiten van kmo's op het gebied van ESG.

We nodigen je daarom uit om deel te nemen aan onze korte enquête over duurzaamheid en elektrificatie van het wagenpark. Jouw input is voor ons van onschatbare waarde om te helpen onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid te verbeteren en meer zicht te krijgen op hoe het ondernemerslandschap kijkt naar zaken als ESG, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het invullen van de enquête kost slechts 5 tot 10 minuten van je tijd en je antwoorden worden strikt vertrouwelijk (anoniem) behandeld.

We danken je alvast voor je deelname en kijken uit naar je feedback. Met vragen kan je steeds terecht bij onze expert sustainability, Anneleen Wydooghe (anneleen.wydooghe@vdl.be).

Deel dit artikel

Anneleen Wydooghe

Team Manager Sustainability anneleen.wydooghe@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.


Nieuws en inzichten

Lees onze laatste inzichten en nieuwsberichten om op de hoogte te blijven van veranderingen in jouw sector.