/

/

ballistix.digital en solvice gaan strategisch ai-partnership aan

In de pers
31 augustus 2024

Ballistix.digital en Solvice gaan strategisch AI-partnership aan

Ballistix.digital - part of Vandelanotte gaat een strategisch partnership aan met Solvice, een Gentse scale-up die gespecialiseerd is in Optimalisatie AI (Optimization AI) voor geavanceerde planning. Deze samenwerking vormt een belangrijke stap in het leveren van geavanceerde planningsoplossingen aan diverse sectoren.

More Life Mockup, Tablet Bij Verpleegster

Inspelen op de toenemende complexiteit in het plannen van middelen

De noodzaak voor efficiëntie wordt steeds belangrijker naarmate de wereld complexer wordt. Omwille van voortdurend evoluerende regelgeving en sociale veranderingen is het plannen van middelen en mensen essentieel voor bedrijven in verschillende sectoren. Of het nu gaat om het managen van mobiele medewerkers, last-mile delivery of personeelsplanning, efficiënte toewijzing van middelen is onmisbaar. Dit partnerschap tussen Solvice en Ballistix.digital speelt in op deze behoefte en biedt bedrijven oplossingen om hun planningsprocessen te optimaliseren.

Op een bepaald moment wordt elk bedrijf ter wereld geconfronteerd worden met planningsuitdagingen die alleen met artificiële intelligentie kunnen worden opgelost. Deze toenemende complexiteit is precies waar Solvice de best mogelijke oplossingen voor heeft. Bert Van Wassenhove , CEO Solvice

Ballistix.digital: Een partner voor de lange termijn

Ballistix.digital, opgericht in 2018, heeft snel een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Met de erkenning 'Digital Impact' en 'Application Champ of the Year' bij de FeWeb Awards 2023, heeft Ballistix.digital aangetoond in staat te zijn om digitale oplossingen met grote impact te leveren. Hun onafhankelijkheid van grote technologiebedrijven stelt hen in staat flexibel te werken en hun diensten af te stemmen op de unieke behoeften van hun klanten. Als langdurige partner van Solvice heeft Ballistix.digital met succes de producten van Solvice geïntegreerd in oplossingen voor meerdere klanten in de gezondheidszorg en andere sectoren.

Onze ervaring met het ontwikkelen van een geavanceerde planningsapplicatie voor thuisrevalidatie in Duitsland was een cruciaal moment voor ons." Dit project, gericht op het bieden van betaalbare ouderenzorg, combineerde een belangrijke sociale doelstelling met geavanceerde plannings technologie. ​
​​
​Het stelde ons in staat de schema's van verschillende zorgverleners, waaronder verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten en logopedisten, naadloos te integreren. Dit succes maakt het enorme potentieel van de oplossingen van Solvice duidelijk en inspireerde ons om ons om volledig voor dit partnerschap te gaan. ​
​​
​We geloven dat we door het gebruik van Solvice's technologie nog grote stappen kunnen zetten met het creëren van oplossingen die zowel sociale als operationele uitdagingen aanpakken.
Nikolas Taillieu , Ballistix.digital

Onovertroffen optimalisatie AI-oplossingen van Solvice

Solvice heeft een reeks optimalisatie AI-oplossingen ontwikkeld, bekend als solvers, die de standaard zetten voor snelheid, kwaliteit en functionaliteit. Deze algoritmes zijn bijzonder effectief in het organiseren van mobiele medewerkers, zoals technici, verpleegkundigen, medisch personeel, schoonmaakteams en aannemers in verschillende vakgebieden zoals bijvoorbeeld tuinieren en loodgieterij. De producten van Solvice, waaronder OnRoute voor route-optimalisatie en OnShift voor personeelsplanning, hebben bijgedragen aan operationele efficiëntie voor softwarebedrijven en eindgebruikers wereldwijd.

Planningsproblemen behoren tot de meest complexe problemen om op te lossen. Bij Solvice geven we iedereen toegang tot de meest geavanceerde technologie om snel complexe planningsvraagstukke op te lossen. En dit via zeer eenvoudig te implementeren API’s. We zijn hiermee uniek en het laat ons toe optimalisatie AI snel wereldwijd te schalen. Christophe Van Huele , CTO Solvice

Een win-win relatie

De nauwe samenwerking tussen Solvice en Ballistix.digital is een echte win-win relatie, die zich nu materialiseert in dit partnerschap. Het versterkt niet alleen beide bedrijven, maar komt ook de klanten ten goede. Bedrijven hebben nu de flexibiliteit om de geavanceerde planningsproducten van Solvice zelf te integreren of te vertrouwen op de expertise van Ballistix.digital voor hun op maat gemaakte oplossingen. Deze dubbele aanpak zorgt ervoor dat klanten hun planningsprocessen efficiënt en effectief kunnen optimaliseren, wat de operationele efficiëntie en de algehele prestaties verbetert.